MENY

 

 

Vinter- og sommeropplag, løft for rep. og stoffing

 

Opplagsområdet ligger på Fagerstrand, på det nedlagte Statoilanlegget.

 

Kontaktperson for bestilling av opptak, sjøsetting, løft mm:  
John Wilson, fortrinnsvis send E-post med ønsket datoer eller fyll ut skjema for sjøsetting ellers mobil 909 42 480

 

Kontaktpersoner for å komme inn med bil på opplagsområdet:
Thor Egil Johansen mobil: 995 71 130 og John Wilson mobil: 909 42 480

 

mandag, onsdag og lørdag er avsatt til opptak av båter høsten 2017.
Hverdager ca. kl.17.30 til ca. kl.19.30. Lørdag ca. kl.10.00 til  ca. kl.18.00 (senere etter behov)

 

Sjøsetting våren 2018 

Du bestiller sjøsetting i menyen på toppen. OBS! Vinteropplaget opphører innen utgangen av mai 2018.

 

Adgang til opplagsområdet

  1. Det er montert 2 stk gangporter med kortlesere for adgang til området vårt. Den ene er montert ved inngangen til anlegget ved vårt klubbhus. Den andre gangporten er montert i gjerdet ved siden av kjøreport. Ved begge gangporter er det satt opp skilt som viser inn til båtopplaget. Alle som har båt i opplag hos oss har fått eller får utlevert et nøkkelkort.

  2. For å komme ut må man ved den innerste gangporten trykke på låsbryteren som er montert ved siden av plasthallen og den ytterste gangporten må du benytte nøkkelkortet på nytt. HUSK Å LUKKE DØRENE ETTER DEG

  3. Det er ønskelig med minst mulig kjøring inn på området siden det er begrenset med mulighet til å parkere bilen. Hvis man må ta med bilen inn på opplagsområdet kan man gjøre dette etter nærmere avtale på telefon. OBS! Helst ring før du reiser hjemmefra.Du må på nytt ringe når du står ved den avtalte kjøreporten. (nede eller oppe)  ( I vinterhalvåret har vi ingen vanlig åpningstid så da er det viktig å ringe før man reiser hjemmefra for å avtale nærmere.)

  4. Det er fortsatt restriksjoner ved å bevege seg på området til det tidligere Statoil. I området mellom gang/kjøreport og stor lysmast er det fritt frem for å gå/kjøre. Nord for denne masten er det ikke anledning til å bevege seg uten etter avtale med opplagspersonellet, pga de nevnte restriksjoner bl.a. pga trailertrafikk til firmaet Univar AS.

  5. Hvis båteier medbringer familie/venner inn på området er det båteiers plikt å informere om våre regler for området. Hunder som blir medtatt inn på området være i bånd hele tiden. (Hundepose MÅ benyttes).

  6. OBS! Sett deg inn i opplagsreglementet som du finner under reglement i menyen på toppen.

  7. Utfyllende informasjon kan fås ved å benytte mobil: 909 42 480 eller e-post

 

Båtstørrelse

Vi beklager at seilbåter med større dyptgående enn 1,95m kan vi ikke ta opp med trucken. Ta kontakt for avtale med bruk av mobilkran.