MENY

 

 

Vinter- og sommeropplag, løft for rep. og stoffing

 

OBS! Opptak av båter starter fra og med september, men send gjerne inn bestilling allerede.

 

Opplagsområdet ligger på Fagerstrand, på det nedlagte Statoilanlegget.

 

Vårt opplagsområde på Fagerstrand (Tidligere Statoils eiendom) er et avlåst, lukket og bevoktet samt video overvåket område.

 

Alle uansett medlem i havnen på Fagerstrand eller ikke, er velkommen til å ha båten i vinteropplag hos oss.

 

OBS! Til orientering så tar vi bare imot bestilling for opplag av båter vi selv greier å håndtere. Vi tar ikke imot bestilling fra båteiere hvor båten må løftes med mobilkran for plassering i egen opplagskrybbe for plassering i hall. 

 

 

Kontaktperson for bestilling av opptak, sjøsetting, løft mm:  
John Wilson, (fortrinnsvis fyll ut bestillingsskjema for opplag/sjøsetting) ellers kontakt mobil 909 42 480

 

Kontaktpersoner for å komme inn med bil på opplagsområdet:
Thor Egil Johansen mobil: 995 71 130 og John Wilson mobil: 909 42 480

 

KUN, mandag, onsdag og lørdag er avsatt til opptak av båter høsten 2021.
Hverdager ca. kl.17.30 til ca. kl.19.30. Lørdag ca. kl.10.00 til  ca. kl.18.00 (senere etter behov)

 

Du kan komme inn med bil, vanligvis mandag, onsdag og lørdag, men anbefaler at du kontakter en av oss før du reiser hjermmefra da det hender at disse dagene fravikes, særlig i starten og mot slutten av opplagsperioden.

 

Opptak høsten 2021 

Du bestiller opptak i menyen på toppen. OBS! Vinteropplaget opphører innen utgangen av mai 2022 og går over i sommeropplag.

 

Adgang til opplagsområdet

  1. Det er montert 2 stk gangporter med kortlesere for adgang til området vårt. Den ene er montert ved inngangen til anlegget ved vårt klubbhus. Den andre gangporten er montert i gjerdet ved siden av kjøreport. Ved begge gangporter er det satt opp skilt som viser inn til båtopplaget. Alle som har båt i opplag hos oss har fått eller får utlevert et nøkkelkort.

  2. For å komme ut må man ved den innerste gangporten trykke på låsbryteren som er montert ved siden av plasthallen og den ytterste gangporten må du benytte nøkkelkortet på nytt. HUSK Å LUKKE DØRENE ETTER DEG

  3. Det er ønskelig med minst mulig kjøring inn på området siden det er begrenset med mulighet til å parkere bilen. Hvis man må ta med bilen inn på opplagsområdet kan man gjøre dette etter nærmere avtale på telefon. OBS! Ring før du reiser hjemmefra.Du må på nytt ringe når du står ved den avtalte kjøreporten. (nede eller oppe, det avtaler vi ved henvendelsen)  ( I vinterhalvåret har vi ingen vanlig åpningstid så da er det viktig å ringe før man reiser hjemmefra for å avtale nærmere.)

  4. Det er fortsatt restriksjoner ved å bevege seg på området til det tidligere Statoil. I området mellom gang/kjøreport og stor lysmast er det fritt frem for å gå/kjøre. Nord for denne masten er det ikke anledning til å bevege seg uten etter avtale med opplagspersonellet, pga de nevnte restriksjoner bl.a. pga trailertrafikk til firmaet Univar AS.

  5. Hvis båteier medbringer familie/venner inn på området er det båteiers plikt å informere om våre regler for området. Hunder som blir medtatt inn på området være i bånd hele tiden. (Hundepose MÅ benyttes).

  6. OBS! Sett deg inn i opplagsreglementet som du finner under reglement i menyen på toppen.

  7. Utfyllende informasjon kan fås ved å benytte mobil: 909 42 480 eller e-post

 

Båtstørrelse

Vi beklager at seilbåter med større dyptgående enn 1,95m kan vi ikke ta opp med trucken. Ta kontakt for avtale med bruk av mobilkran.