Bestilling av nøkkelkort til dusj, vaskerom og toaletter på brygga

 

Fagerstrand Båtforening har inngått avtale med Nesodden kommune om drift av toaletter, vaskerom og dusjer i det kommunale bygget på brygga. For å ivareta interessen de fleste har om renhold og renslighet har vi installert kortlås på dørene. Dette for at bare de som har rettmessig adgang til fasilitetene kommer inn. 

Vi tilbyr deg herved å kjøpe et adgangskort til dusj, vaskerom og toaletter for sommersesongen. 

Kortet gir deg og din familie adgang umiddelbart og det gjelder frem til 15. november, hvoretter fasilitetene blir stengt, bortsett fra det ene toalettet som også fungerer som offentlig toalett med fast åpningstid hele året. 

Prisen for en dusj er satt til kr. 10,- pr 3 minutter og en vask er satt til kr. 40,-. I tillegg må det betales et depositum på kr. 250,-, for kortet og dette beløpet blir ikke tilbakebetalt hvis kortet blir mistet eller fysisk ødelagt. Hvis kortet blir mistet eller ødelagt vil det bli utstedt nytt kort så fort som mulig og det gamle kortet blir sperret.

Vi håper med dette at vi får mer ordnede og ryddigere forhold på brygga og at dere som hytteeiere i området setter pris på tilbudet fra FaBåt og Nesodden kommune. 

NB! Vi har en egen forslagskasse ved vakthuset. Har du innspill om ordningen tar vi gjerne imot kreative forslag til endringer i opplegget.

Har du spørsmål i forbindelse med nøkkelkort til dusj, vask og toaletter, kontakt Sekretær John Wilson 90 94 24 80 eller pr. e-post: sekretar@fabat.no

 

Vennlig hilsen

Styret i Fagerstrand Båtforening

 

Trykk på linken nederst på siden, og fyll ut skjemaet. Velg å sende det pr. epost til fabat@fabat.no ta en utskrift eller lagre en kopi for deg selv.

 

Våre gamle automatiske skjemaer fungerer ikke lenger!
PC:
Alle skjemaer er PDFfiler som PC m/ Windows ikke har problem med å både lese og godtar at du fyller ut på skjermen ved hjelp av mus og eller at du benytter TAB tasten til å hoppe fra felt til felt.
Mobil:
Windows mobiler inntil de nye modellene med Windows 10 har kommet, så må man også laste ned en App som gjør at man kan fylle ut PDF filer på skjermen, jeg har forsøkt en gratis App som heter XoDo som må installeres på mobilen og da må denne Appen velges for å åpne PDF'en. Deretter er det helt rett frem. Man trykker med fingeren på det enkelte feltet og fyller inn og velger Save (lagre) og går videre etc. Deretter må det lagres og velg der f.eks. dokumenter (som mappe) for derfra må du da sende den som et vedlegg i en epost.
Windows mobil m/ Windows 10 fungerer som for PC, bare at man benytter fingeren til navigering i skjemaet.
Apple:
Eiere med IPad og IPhone har en større utfordring, hvordan det er med "vanlig Mac" vet jeg ikke, men der benyttes iallefall både mus og tastatur så der skulle navigeringen gå greit. I utgangspunktet "liker ikke" Apple Adobereader programmene ei heller PDF formatet selv om de har tatt det til seg. IPad og IPhone eiere må laste ned en App som takler utfylling av PDF filer på skjermen før dette er mulig. Dette kan lastes ned fra ITunes både som gratis App og betal App.

 

 

Trykk her for pdf-skjema