MENY

 

 

Vinter- og sommeropplag, løft for rep. og stoffing

 

Opptak av båter har startet.

 

OBS! Til orientering så blir det ikke opptak mandag 11/9, onsdag 13/9, onsdag 20/9, onsdag 27/9, mandag 2/10, onsdag 4/10, onsdag 18/10 og lørdag 28/10

 

Det er nå veldig begrenset antall plasser igjen under taket.

Vi har fortsatt plasser igjen i hall, men det fylles fort opp. Uteplasser er det flere igjen av.

 

Kontaktperson for bestilling av opptak, sjøsetting, løft mm pr e-post:  John Wilson, sekretar@fabat.no

 

(Utregning av priser kan du gjøre selv siden alle priser ligger på nettsiden.) ellers unntaksvis kontakt pr mobil 909 42 480

 

Kontaktpersoner for å komme inn med bil på opplagsområdet:
Thor Egil Johansen mobil: 995 71 130 og John Wilson mobil: 909 42 480

 

Vårt opplagsområde ligger på Fagerstrand, og er et lukket og bevoktet område på det nedlagte Statoilanlegget.

 

Alle uansett medlem i havnen på Fagerstrand eller ikke, er velkommen til å ha båten i vinteropplag hos oss.

 

OBS! Til orientering så tar vi bare imot bestilling for opplag av båter vi selv greier å håndtere. Vi tar ikke imot bestilling fra båteiere hvor båten må løftes med mobilkran for plassering i egen opplagskrybbe for plassering i hall. 

 

KUN, mandag, onsdag og lørdag er avsatt til opptak av båter høsten 2023. Dagene gjelder også sjøsettinger.
Hverdager ca. kl.17.30 til ca. kl.19.30. Lørdag ca. kl.10.00 til  ca. kl.18.00 (andre tider etter behov)

 

Du kan komme inn med bil, men du må kontakte en av kontaktpersonene når du står utenfor porten oppe. Fortrinnsvis vil vi helst at du kommer inn nede ved hjelp av utlevert nøkkerlkort. Dette fordi parkerte biler på opplagsområdet utgjør stor fare for unødvendige problemer for oss som arberider med å ta opp og å sjøsette båter samt unødvendige skader.

OBS! Hvis du allikevel må ha bil inn på området så må du avtale med oss som arbeider med trucken om hvor du kan parkere.

 

Opptak høsten 2023 

Du bestiller opptak i menyen på toppen. OBS! Vinteropplaget opphører som vanlig innen utgangen av mai 2024 og går etterhvert over i sommeropplag.

 

Adgang til opplagsområdet

  1. Det er montert 2 stk gangporter med kortlesere for adgang til området vårt. Den ene er montert ved inngangen til anlegget ved vårt klubbhus. Den andre gangporten er montert i gjerdet ved siden av kjøreport. Ved begge gangporter er det satt opp skilt som viser inn til båtopplaget. Alle som har båt i opplag hos oss har fått eller får utlevert et nøkkelkort.

  2. For å komme ut må man ved den innerste gangporten trykke på låsbryteren som er montert ved siden av plasthallen og den ytterste gangporten må du benytte nøkkelkortet på nytt. HUSK Å LUKKE DØRENE ETTER DEG

  3. Du kan komme inn med bil, men du må kontakte en av oss når du står utenfor porten opp. Fortrinnsvis vil vi helst at du kommer gående inn nede ved hjelp av utlevert nøkkerlkort. Dette fordi parkerte biler på opplagsområdet utgjør stor fare for oss som arberider med å ta opp og sjøsette båter og unødvendige skader.

    OBS! Hvis du allikevel må ha bil inn på området så må du avtale med oss som arbeider med trucken om hvor du kan parkere. 

  4. Det er fortsatt restriksjoner ved å bevege seg på området siden det fortsatt drives næring på området. Området mellom gang/kjøreport og stor lysmast er det fritt frem for å gå. Nord for denne masten på venstre side av plasthall er det ikke anledning til å bevege seg uten etter avtale med opplagspersonellet, pga de nevnte restriksjoner bl.a. pga trailertrafikk til firmaet Univar AS.

  5. Hvis båteier medbringer familie/venner inn på området er det båteiers plikt å informere om våre regler for området. Hunder som blir medtatt inn på området være i bånd hele tiden. (Hundepose MÅ benyttes).

  6. OBS! Sett deg inn i opplagsreglementet som du finner under reglement i menyen på toppen.

  7. Utfyllende informasjon kan fås ved å benytte mobil: 909 42 480 eller e-post

 

Båtstørrelse

Vi beklager at seilbåter med større dyptgående enn 1,95m kan vi ikke ta opp med trucken. Ta kontakt for avtale med bruk av mobilkran.