Prisliste for Securmark Sikkerhetsmerking (Gjelder fra 01.01.2019)

UTENBORDSMOTOR
Antall graverte merker: 3
Antall micromerker: 2 500

Pris: 1 190,-

BÅT INNTIL 5 METER UTEN MOTOR
Antall graverte merker: 3
Antall micromerker: 2 500

Pris: 1 190,-

BÅT MED 1 MOTOR, MAKS 5 METER
Antall graverte merker: 6
Antall micromerker: 7 500

Pris: 1 990,-

BÅT MED 1 MOTOR, OVER 5 METER
Antall graverte merker: 7
Antall micromerker: 10 000

Pris: 2 490,-

Årsavgift fra år 2: kr. 229,-

Har en flere merkede enheter koster det kr. 129,- per ekstra ekvipasje.

Securmark Premium per år: kr. 349,-

(Gjelder for én båt og/eller motor. Ordinær årsavgift er inkludert. Les mer om Securmark Premium).

AVTAL PRIS MED FORHANDLEREN
Merking utføres hos våre forhandlere. Alle priser er veiledende og kan variere fra forhandler til forhandler. 

Ekstraarbeid utover merking, samt eventuell kjøregodtgjørelse, er tilleggskostnader og avtales direkte med forhandler. Avtal pris på forhånd.

 


PRISER

Merking utføres hos den enkelte merkestasjon. Alle priser er veiledende og kan variere fra merkestasjon til merkestasjon. Avtal pris på forhånd med den enkelte merkestasjon. Dersom det avtales at personell fra den enkelte merkestasjon skal reise ut eller ha annet ekstraarbeid (f.eks. opptak av båt) er dette kostnader som kommer i tillegg. Disse tilleggene avtales direkte med den enkelte merkestasjon.

 

DIVERSE

Securmark Pluss består av graveringer og i tillegg skal det påføres fra 2500 til hele 10000 mikro-merker. Oppgradering til Securmark Pluss forutsetter at merking med Standard allerede er utført. 

FORDELER
De fleste forsikringsselskaper gir minimum 5% rabatt på årlig båtforsikringspremie. Securmark er godkjent av Forsikringselskapenes Godkjennelsesnevnd (FG). Securmark Scandinavia AS dekker egenandelen med inntil kr. 3.000,- dersom det er tegnet medlemskap på båt og/eller motor og en eller begge deler forsvinner og ikke kommer til rette. Securmark Medlemskap er en frivillig tilleggstjeneste som koster kr. 250,- pr. år for en båt & motor.

BÅTREGISTER
For å få forsikring på din båt, må den være registrert i et godkjent båtregister. Nå kan man benytte Securmark som alternativt register. Dette gjelder kunder som har Securmark merket båt og motor. Det eneste du må ha i tillegg er 2 stk båtskilt og båtkort. Dette koster kr 100,- ved første gangs bestilling. Ingen årlige avgifter.


Les mer på Securmark Båtregister