Melding om å bytte båtplass
Du som vil bytte plass i anlegget eller planlegger kjøp av større båt i løpet av ett års tid eller så bør allerede nå sende inn dine ønsker i forhold til den nye plassen. Styret fordeler de plassene som er til salgs fortløpende etter ansiennitet og da har du med fast plass i anlegget førsteprioritet. Liste over byttesøkere finner du under Infotorget og deretter Lister i menyen.

 

Du som bare vil bytte til annen båtplass i anlegget og ha samme bredde som du har krysser av for den bredden du har. Hvis ingen av valgene stemmer med din bredde så skriv bredden din i notatfelt.

Husk at lysåpning på plassen (effektiv bredde) er ca 45 cm smalere enn den oppgitte bredden. F.eks. en plass på 3 meter bredde har en lysåpning på ca 2,55 meter.

 

Det må betales et behandlingsgebyr ved salg/bytte. (Priser finner du under Priser)

 

Noen plasser har begrensning vedr. størrelsen på båten som kan ligge der: Som en hovedregel er maksimal lengde 10 meter og vekten 7 tonn.

 

OBS! Hvis du krysser av for en bestemt plassering i havnen vil du kun få tilbud når det blir ledig plass på den valgte plassering. Når det gjelder å fylle ut for type båt er dette særdeles viktig da vi ikke kan ha 2 seilbåter ved siden av hverandre, da dette kan medføre mastehavari.

 

Trykk på linken nederst på siden, og fyll ut skjemaet. Velg å sende det pr. epost til fabat@fabat.no ta en utskrift eller lagre en kopi for deg selv.

 

Våre gamle automatiske skjemaer fungerer ikke lenger!
PC:
Alle skjemaer er PDFfiler som PC m/ Windows ikke har problem med å både lese og godtar at du fyller ut på skjermen ved hjelp av mus og eller at du benytter TAB tasten til å hoppe fra felt til felt.
Mobil:
Windows mobiler inntil de nye modellene med Windows 10 har kommet, så må man også laste ned en App som gjør at man kan fylle ut PDF filer på skjermen, jeg har forsøkt en gratis App som heter XoDo som må installeres på mobilen og da må denne Appen velges for å åpne PDF'en. Deretter er det helt rett frem. Man trykker med fingeren på det enkelte feltet og fyller inn og velger Save (lagre) og går videre etc. Deretter må det lagres og velg der f.eks. dokumenter (som mappe) for derfra må du da sende den som et vedlegg i en epost.
Windows mobil m/ Windows 10 fungerer som for PC, bare at man benytter fingeren til navigering i skjemaet.
Apple:
Eiere med IPad og IPhone har en større utfordring, hvordan det er med "vanlig Mac" vet jeg ikke, men der benyttes iallefall både mus og tastatur så der skulle navigeringen gå greit. I utgangspunktet "liker ikke" Apple Adobereader programmene ei heller PDF formatet selv om de har tatt det til seg. IPad og IPhone eiere må laste ned en App som takler utfylling av PDF filer på skjermen før dette er mulig. Dette kan lastes ned fra ITunes både som gratis App og betal App.

 

 

Trykk her for pdf-skjema